Aanmelden

Kleuteraanmeldingen via het Schoolplein Haarlem

U kunt uw zoon of dochter aanmelden via de website www.schoolpleinhaarlem.nl
Meer informatie over onze school kunt u vinden op www.scholenopdekaart.nl

Aanmelden leerlingen 2 t/m 8

Bent u verhuisd of zoekt u om een andere reden een nieuwe school voor uw kind? Wij hebben plaats in de groepen 1, 3, 6 en 7. De aanmelding van leerlingen die ouder zijn dan vier jaar gaat altijd via de school. Bij deze tussentijdse instroom in de groepen 2 t/m 8 kijken we of we een geschikte plek hebben. Na een kennismakingsgesprek met de interne begeleider volgt altijd contact met de school van herkomst, voordat er tot al dan niet plaatsen wordt besloten. De beslissing over plaatsing ligt bij de directie van de school op advies van de interne begeleider.

  • In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus leiden wij momenteel niet fysiek rond. U kunt zich wel opgeven voor een kennismakingsgesprek en een virtuele rondleiding door ons gebouw. U kunt hiervoor bijgaand contactformulier gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een rondleiding

Meerdere keren per maand organiseren wij rondleidingen door de school. Geef je op voor een van de genoemde data en wij zien je graag verschijnen voor een kennismaking!

 

Plaatsingsbeleid Haarlem

Voor het eerst naar de basisschool
Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem geldt het plaatsingsbeleid voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. Hierdoor verloopt op alle basisscholen het aanmelden op dezelfde manier en alle aangemelde kinderen, die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.

Inschrijven
Na de plaatsing ontvangt u in februari, mei of oktober 2020 (afhankelijk van de geboortedatum van uw kind) een brief van de school waar uw kind is geplaatst. In deze brief staat de uiterste datum waarop u aan de school kenbaar moet maken of u van deze gereserveerde plaats gebruik gaat maken. Pas daarna is uw inschrijving definitief en bent u verzekerd van de plaats op de school.

Martin Luther Kingschool
Van Zeggelenplein 31
2032 KA Haarlem
T: 023 535 22 79
stella.meijboom@spaarnesant.nl

Informatie over de school
Wij organiseren iedere maand informatie-ochtenden voor belangstellende ouders. U krijgt dan informatie over ons onderwijs en praktische zaken en, nog veel belangrijker, een rondleiding door een groepjes leerlingen door het gebouw. Zij zijn de echte ervaringsdeskundige en kunnen u nog meer over de school vertellen. De informatie-ochtend begint om 09.30 uur en duurt ongeveer een uur. U kunt zich aanmelden bij info@plein-oost.nl.