Voor het eerst naar de basisschool

Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem geldt het plaatsingsbeleid voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. Op alle basisscholen verloopt het aanmelden op dezelfde manier. Alle aangemelde kinderen, die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een rondleiding

Wij organiseren iedere maand informatie-middagen voor belangstellende ouders. U krijgt informatie over ons onderwijs en praktische zaken en, nog veel belangrijker, een rondleiding door een groepjes leerlingen door het gebouw. Zij zijn de echte ervaringsdeskundige en kunnen u nog meer over de school vertellen. De informatie-middagen zijn van 13.00 tot 13.45 uur. U kunt zich opgeven door zich in te schrijven via het formulier.

Mocht één deze dagen niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met onze administratie voor het maken van een nieuwe afspraak. info@plein-oost.nl

Onze school in beeld