Voor het eerst naar de basisschool

Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem geldt het plaatsingsbeleid voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. Op alle basisscholen verloopt het aanmelden op dezelfde manier. Alle aangemelde kinderen, die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.

• In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus leiden wij momenteel niet fysiek rond. U kunt zich wel opgeven voor een kennismakingsgesprek en een virtuele rondleiding door ons gebouw. U kunt hiervoor bijgaand contactformulier gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een rondleiding

Door de maatregelen die wij als school treffen voor COVID-19 kunnen wij helaas geen fysieke rondleidingen geven. Wij plannen een kennismakingsgesprek en geven u een virtuele rondleiding.

Binnenkort vindt u hier ook een video met rondleiding, om zo de school van binnen te zien en alvast de sfeer te proeven.

Wij begrijpen dat het ook voor u, nu u een schoolkeuze voor uw kind moet maken, een bijzondere situatie is. Ik wens u dan ook veel succes met het maken van deze keuze en hoop u binnenkort weer fysiek onze school in te mogen laten.

Nog vragen? Stuur een mail naar denise.aardewerk@spaarnesant.nl.