Rondleidingen 2021/22

Wij organiseren iedere maand informatie-middagen voor belangstellende ouders. U krijgt informatie over ons onderwijs en praktische zaken en, nog veel belangrijker, een rondleiding door een groepjes leerlingen door het gebouw. Zij zijn de echte ervaringsdeskundige en kunnen u nog meer over de school vertellen. De informatie-middagen zijn van 13.00 tot 13.45 uur. U kunt zich opgeven door zich in te schrijven via het onderstaande formulier.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een rondleiding

De rondleidingen vinden plaats tussen 13.00 en 13.45 uur.

Mocht één deze dagen niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met onze administratie voor het maken van een nieuwe afspraak. info@plein-oost.nl

Voor het eerst naar de basisschool

Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem geldt het plaatsingsbeleid voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. Op alle basisscholen verloopt het aanmelden op dezelfde manier. Alle aangemelde kinderen, die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.