Rondleidingen 2021

Wij organiseren normaalgesproken iedere maand informatie-ochtenden voor belangstellende ouders. U krijgt dan informatie over ons onderwijs en praktische zaken en, nog veel belangrijker, een rondleiding door een groepjes leerlingen door het gebouw. Zij zijn de echte ervaringsdeskundige en kunnen u nog meer over de school vertellen. De informatie-ochtend begint om 09.30 uur en duurt ongeveer een uur. U kunt zich opgeven door zich in te schrijven via het onderstaande formulier.

  • In verband met de huidige maatregelen rondom het coronavirus leiden wij momenteel niet fysiek rond. U kunt zich wel opgeven voor een kennismakingsgesprek en een virtuele rondleiding door ons gebouw. U kunt hiervoor bijgaand contactformulier gebruiken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meld je aan voor een rondleiding

Door de maatregelen die wij als school treffen voor COVID-19 kunnen wij helaas geen fysieke rondleidingen geven. Wij plannen een kennismakingsgesprek en geven u een virtuele rondleiding.

Wij begrijpen dat het ook voor u, nu u een schoolkeuze voor uw kind moet maken, een bijzondere situatie is. Ik wens u dan ook veel succes met het maken van deze keuze en hoop u binnenkort weer fysiek onze school in te mogen laten.

Nog vragen? Stuur een mail naar denise.aardewerk@spaarnesant.nl.

Voor het eerst naar de basisschool

Als uw kind vier jaar is, kan het naar de basisschool. In Haarlem geldt het plaatsingsbeleid voor kinderen die vanaf 1 januari 2015 geboren zijn. Op alle basisscholen verloopt het aanmelden op dezelfde manier. Alle aangemelde kinderen, die in dezelfde periode geboren zijn, worden gelijktijdig en volgens dezelfde regels geplaatst.